четвъртък , 27 май 2021
Като председател на Общинската организация на БДФ - Пловдив и член на Националния съвет на БДФ той е водач на листата на коалиция „ДСБ-БДФ” в 17 МИР, Пловдив – област.

Георги Веселинов Иванов

ГЕОРГИ ИВАНОВ17 МИР Пловдив област

Георги Веселинов Иванов е роден в гр. Пловдив на 26 май 1954 г. Дали поради близостта на рождената му дата до тази на големия празник на българската просвета и култура или заради семейството, в което израства, но в Георги остава траен и до днес интересът към науката. Особено много обича историята, географията. Не пренебрегва и спорта. Завършва СУ „Кл. Охридски“ с две специалности „География” и „Философия”. По-късно и „Право”. Семеен е, има две деца. Самият той е всеотдаен и грижовен син, който е съпричастен с проблемите на пенсионерите в България.

От 1997 г. работи като адвокат на свободна практика към САК гр. Пловдив. В работата си се сблъсква със съдбите на хората в града и областта. Наясно е с проблемите им. Съпричастен е с тях. Голямата му кауза е достойнството и свободата на личността. Поради това е непримирим с господството на монополите и административните тежести, които обезкървяват малкия и среден бизнес.

Като председател на Общинската организация на БДФ – Пловдив и член на Националния съвет на БДФ той е водач на листата на коалиция „ДСБ-БДФ” в 17 МИР, Пловдив – област.

Check Also

Теменужка Христова Петрова

Изключително обаятелна, тя определено има талант да убеждава хората и да ги мотивира и води в името на каузи. А каква по-голяма кауза от бъдещето на България? Девизът й е: „Достойнство, морал, обич и преданост към България.”

Вашият коментар