четвъртък , 27 май 2021

Обръщение на Председателя на Български демократически форум (БДФ) Жаклин Толева във връзка с Избори 2013 г.

Скъпи съидейници,

Жаклин Толева, Председател на БДФ

Ние, Български демократически форум, винаги сме поставяли дълга към България на първо място. В днешните тежки за страната ни времена сме водени от отговорността да дадем решения. Участваме в коалиция заедно с Демократи за силна България, защото в тази партия са политиците, доказали, че могат да извадят България от криза. Нашите ценности са общи, а целта ни е една – достойното битие на гражданите. И ние знаем как да го постигнем – чрез конкретни стъпки, които осигуряват работа, доходи и сигурност.

Вярвам, че можем да успеем и вярвам, че си струва усилията. Не се опитвам да сея надежди. Ние не просто се надяваме. Ние предлагаме убеденост. Убедени сме, че съществува средство, че то е в нашите ръце, в рамките на нашите възможности. Убедени сме, че заедно с вас ще можем да излезем победители и когато сме постигнали успех, няма да имат значение трудностите по пътя. Големите трудности няма да бъдат по-големи от нашите успехи. Защото успехите ще са за целия народ.
Кредото на Български демократически форум от създаването ни е за „Национално-мощна и социално-справедлива България“.
На този ангажимент ви призовавам днес!

Жаклин Толева
Председател на БДФ

Check Also

Георги Веселинов Иванов

Като председател на Общинската организация на БДФ - Пловдив и член на Националния съвет на БДФ той е водач на листата на коалиция „ДСБ-БДФ” в 17 МИР, Пловдив – област.

Вашият коментар