четвъртък , 25 май 2023
Изключително обаятелна, тя определено има талант да убеждава хората и да ги мотивира и води в името на каузи. А каква по-голяма кауза от бъдещето на България? Девизът й е: „Достойнство, морал, обич и преданост към България.”

Теменужка Христова Петрова

6 МИР Теменужка Петрова3 МИР Варна

Теменужка Христова Петрова е родена на 16 август 1973 г. в гр. Казанлък. Омъжена е, има десетгодишна дъщеря. Завършва Икономически университет Варна и остава да живее и работи в града. Още от студентските си години става член на БДФ, който тогава е член на СДС. По време на правителството на Иван Костов Теменужка е зам.-председател на варненското МСДС. Изключително обаятелна, тя определено има талант да убеждава хората и да ги мотивира и води в името на каузи. А каква по-голяма кауза от бъдещето на България? Приятелите й я определят като принципна, много дипломатична и… бунтарка. Може би затова всеки се чувства сигурен в нейно присъствие. Само най-близките й знаят, че пише невероятна поезия, но за жалост светът едва ли някога ще успее да я прочете и оцени. Иначе работи като управител и съдружник в дружество за консултантски услуги и туризъм. Знае цената на хляба и всеки ден лично спринтира през всички административни препятствията пред малкия и среден бизнес. Затова тези избори и мотото на коалиция „ДСБ-БДФ” за работа, доходи и сигурност са и нейна лична кауза. Девизът й е: „Достойнство, морал, обич и преданост към България.”

Check Also

Георги Веселинов Иванов

Като председател на Общинската организация на БДФ - Пловдив и член на Националния съвет на БДФ той е водач на листата на коалиция „ДСБ-БДФ” в 17 МИР, Пловдив – област.

Вашият коментар