О, Поля! Моя единствена, неповторима, шеста любов!

[singlepic id=19 w= h= float=]

РЗС издигна бившия директор на БНР и настоящ общински съветник в София от ГЕРБ Поля Станчева за кандидат за вицепрезидент. „Кандидатът за вицепрезидент е безспорен професионалист и силна личност, името й е символ на смелост и откритост”, каза Янев при представянето й.

„Приех да се кандидатирам от името на РЗС, защото съм убедена, че на България е съдбовно необходима нова конституция, а партия РЗС е единствената, която се бори за това”, каза Станчева. По думите й, ако няма такава промяна, дори и да дойдат нови хора, то остават старите практики.

През 2007 г. Поля Станчева беше кандидат за кмет на столичния район „Лозенец” от ГЕРБ, но загуби срещу претендента на десницата Прошко Прошков. Станчева беше генерален директор на БНР, шеф на пресцентъра на 38-ото Народно събрание, а преди това – журналист в БНТ.

„Поля Станчева дълги години в БНР слугува на доносника на ДС Божана Димитрова и се изпече в този доходен занаят. Сега за пореден път от вампирите на прехода ни се предлагат няколко двойки отрепки, за които да мислим и да изберем една от тях да дембелства в президентството.”

„Господи, и тази женица е председател на Комисия по етика! Била в БКП, минала в СДС, скочила в НДСВ, после в ГЕРБ и сега „прозряла”, че РЗС е по- по- най! Каквото и да каже за нея човек, ще бъде бледо, слабо, излишно. В сравнение с нея труженичките от Околовръстното шосе са свестни момичета, които си изкарват парите с честен труд.”, обобщават отношението си будни граждани.

„Парвенюто – пише Иван Хаджийски – се хвърля без всякакъв морален риск в борбата за своето преуспяване. Той не рискува загубването на име, престиж, минало, защото ги няма. За него не съществуват нравствени спирачки, нито съображения за престиж. Той се бои само от физическата санкция на закона, която обаче в такива времена не е много деловита.”

Екип на в-к ПРЕЛОМ

About the Author

avatar
Редакция
Вестник "Прелом"

Бъдете първият коментирал "О, Поля! Моя единствена, неповторима, шеста любов!"

Оставете коментар

Email адресът ви няма да се публикува.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.