Стефан Клечков

No Picture

Стефан Клечков, областният управител на Беломорска Тракия

Пейо Делчев В бедното габровско семейство на Пенка и Рачо Клечкови, се раждат четири деца – Христо, Георги, Стефан и Кина. Бащата Рачо е ветеринарен фелдшер. Георги завършва право, вторият син Христо се издига до…