На 17 септември 2011 г. в НДК в София се проведе ХХ-тата Национална конференция на Съюза на демократичните сили. На нея бяха представени кандидатите на коалиция „Съюз на Десните Сили” за президент - Румен Христов и за вицепрезидент - Емануил Йорданов. Бяха представени и всички кандидати на СДС за Местните избори 2011г. Формулираха се целите за местния и президентския вот и се приеха програмни документи и политическа резолюция.

Български Демократически Форум към СДС: В дълг сме към Отечеството

На 17 септември 2011 г. в НДК в София се проведе ХХ-тата Национална конференция на Съюза на демократичните сили. На нея бяха представени кандидатите на коалиция „Съюз на Десните Сили” за президент – Румен Христов и за вицепрезидент – Емануил Йорданов. Бяха представени и всички кандидати на СДС за Местните избори 2011г. Формулираха се целите за местния и президентския вот и се приеха програмни документи и политическа резолюция.

 
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
до делегатите на XX-та Национална конференция на
Съюза на демократичните сили

 
Уважаеми г-н Димитров,

Уважаеми делегати на XX-та Национална конференция на Съюза на Демократичните Сили,

Има нещо, което се нарича дълг към Отечество, национална съвест, потреба от демокрация. Водена от тях ПП Български Демократически Форум поздравява делегатите на Националната конференция на СДС като израз на вашето реално присъствие в политическия живот на съвременна България. Защото не е дързост, а наистина е дълг на СДС, в синхрон с другите десни политически формации, да се заяви като претендент за върховната власт на държавата – президентската институция, както и за местното управление.

В момента няма по-голямо политическо предизвикателство от изграждането на алтернатива на популизма и безидейността. А народът ни не заслужава да бъде оставен в състояние на безалтернативност!

Ние, от Български Демократически Форум, сме убедени, че общите ни усилия ще доведат до успешни резултати.

Пожелаваме ви ползотворна Национална конференция за доброто на Родината!

 
Жаклин Толева, Председател на БДФ

Check Also

Позиция на ПП Български демократически форум

Днес  25.04.2019 г. ПП Български демократически форум (БДФ) сключи политическо споразумение с ПП ГЕРБ за ...