четвъртък , 30 май 2024

ПОЗИЦИЯ на П.П. Български демократически форум относно нападението на Русия над Украйна

П.П. Български демократически форум (БДФ) остро осъжда вероломното нападение на Русия над независима Украйна. Последователно в годините Русия приложи върху Украйна цялата същност на своята доктрина – разделяй и владей. А на света показа, че нито на йота не е променила амбициите и облика си на агресор и Империя на злото. 

Преди точно 90 години тя унищожи милиони украинци чрез целенасочената си политика на Гладомор, а днес ги напада с цялата си военна машина.

Империята на злото никога не бива да бъде подценявана. Нито в хибридните ѝ подривни  попълзновения в целия свят. Нито в “мирните” ѝ военни намерения. Тя трябва да бъде разобличена! Крайно време е сатрапията и тоталитаризмът на ХIХ и ХХ век да останат в историята, а не да бъдат възраждани с нови войни!

Демокрацията трябва да бъде защитена!

П.П. БДФ застава твърдо зад украинския народ, и призовава България и света за категоричен отпор срещу агресора както на полето на дипломацията, така и на полето на социалните, икономическите и защитнически действия! Нека не забравяме, че в Украйна има над 200 хиляди души българско национално малцинство! 

Свобода и мир за Украйна! Още повече, че следващата цел на агресора сме ние – Западните балкани, България, Румъния.

Check Also

Васил Златаров: Пълзящата пропаганда разяжда националното съзнание на българите мохамедани

През февруари 2014 г. се навършват 93 години от рождението и 17 години от кончината ...