четвъртък , 13 юни 2024

Политическо възвание на коалиция „Десните“

 Протягаме десницата си към всеки един от вас!

Ние сме непоколебимата, истинска и последователна десница. Последните мечтатели за свободна и демократична България, които не са готови да се отклоняват от ценностите и принципите на дясната политическа идея заради изгоди. Всички ние имаме своята политическа история. На моменти житейският ни път е бил натоварван с идеологически катаклизми, страдали сме от политически предателства, които сме преодолявали с личностен стоицизъм и продължаваме да устояваме, защото сме убедени, че следваме вярната посока – за България, за нас самите, за нашите сънародници и за следващите поколения български граждани.

Ние нямаме зад себе си корпоративната мощ на олигархията, изборните машини за натиск и пазар на гласове както ГЕРБ и ДПС, вековните структури за злоупотреба с политическо и икономическо влияние на БСП.

Ние имаме само дълбоката, искрена вяра, че можем с общите усилия на всички български граждани да осигурим достойно бъдеще на нашата Родина и на децата ни!

Ние се обръщаме към всички българи, които почтено изкарват хляба си като професионалисти –  творци, работници, служители и предприемачи, и които добросъвестно плащат своите данъци.

Вие сте солта на България, пазители на националните традиции и култура, гръбнакът на нашата икономика, смисълът и оправданието на съществуването ни като народ.

Във вашите ръце е бъдещето на нашата Родина!

Протягаме десницата си към всеки един от вас!

Нека заедно да работим за нещо по-голямо от нашите лични, човешки съдби. Към мечтата за нова, наистина демократична и просперираща България! Тази мечта, която в началото на прехода събираше милиони по площадите. Мечтата, която бе предадена и продадена от политически хамелеони, цинични демагози и пресметливи мошеници, но продължава да вълнува милиони почтени български граждани!

Нека заедно изчистим от властта политическите кукловоди и наследници им, които десетки години смучат кръвта на Отечеството – само така ще изчезнат, фалшът, имитацията и политическите кукли.

Нека заедно променим правилата в правосъдната система, за да могат почтените магистрати да потърсят отговорност от виновните за всички престъпления и да върнат справедливостта в живота на всички ни.

Нека заедно се изправим срещу демографската криза, за да пребъде българският род и Родина.

Нека заедно реформираме образователната, здравната и пенсионната системи, чиито нерешени проблеми вгорчават живота на милиони български граждани.

Нека заедно изградим такива системи за контрол върху финансовата система и банките, които никога повече да не позволят користна злоупотреба с нашите данъци и спестявания.

Нека заедно прочистим енергетиката и икономиката от корупционните схеми, за да станат конкурентни и неподвластни на геостратегически зависимости.

Време е за цялостна промяна на политическата система, защото видно е – левите и либералните, популистките и центристки формации са неспособни да ни ръководят идейно, икономически и политически, те са само консуматорски!

Разковничето за доброто бъдеще на нашата Родина е в общите действия на всички почтени и разумни българи със самостоятелно дясно мислене, които веднъж вече показаха, че могат да постигнат нашият национален интерес в България и в Европа. Всеки почтен и разумен човек е незаменим в общото съзидание. Вярваме, че промяната е възможна, защото е необходима! Нека помним, че това зависи от собствените ни решения и избор.  Ние знаем какво и как трябва да се направи, правили сме го и можем отново да тръгнем напред – затова търсим Вашата подкрепа!

Нека с общи усилия да съградим една нова, свободна, демократична и богата България така, че утре децата и внуците ни да могат с гордост да кажат – тази страна е дело на нашите бащи и деди!

Коалиция „Десните“ в състав:

За гражданската квота: д-р Илко Семерджиев
За ПП Български демократически форум: г-жа Жаклин Толева
За ПП Единна народна партия: г-жа Мария Капон
За ПП Синьо единство: г-н Христо Панчугов

Политическо възвание на коалиция Десните

Check Also

Позиция на ПП Български демократически форум

Днес  25.04.2019 г. ПП Български демократически форум (БДФ) сключи политическо споразумение с ПП ГЕРБ за ...

Вашият коментар