Призив на ПП Български Демократически форум относно балотажа за избор за Президент и Вицепрезидент на РБългария

Уважаеми членове и симпатизанти на ПП Български Демократически форум,

В навечерието сме на решаващия избор за държавен глава на Република България на балотажа на 21 ноември 2021 г. Той се състои в една особено сложна международна обстановка, когато светът и регионът ни отново са поставени пред изпитанията на противопоставяния и зараждащи се военни конфликти.

Русия и нейните сателити търсят отдушник на вътрешните си икономически и политически проблеми чрез генериране на военни конфликти. Виждаме ескалиращото напрежение на границата с Полша и Беларус, виждаме военната заплаха към Украйна.

На България повече от всякога е нужна стабилност в отношенията ѝ с Европейския съюз и НАТО, които са единственият гарант за стабилността на района.

В същото време във вътрешнополитически план сме свидетели на едно безпрецедентно насаждано антидържавно поведение на една политическа върхушка, създадена с единствената цел да подкопае основите на демокрацията и да тласне България към политически, социален и икономически хаос. Рушат се устоите на вековни институции – законодателни, управленски, медийни. Прокарват се призиви за президентска република и пр., което означава тенденция за еднолична власт.

Ние от ПП Български Демократически Форум прекрасно знаем, чии интереси обслужва това. Ние помним и знаем, че вдигнатият за революция юмрук неизменно води до анархия и бедност.

Но също така знаем, че само личността е свещена и личността е, която може да изпълни със съдържание една институция.

Затова днес ви призоваваме да гласувате за кандидатите за президент и вицепрезидент – проф. дфн Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева.

За да си върне България самочувствието на държава на Духа – с визия за своето бъдеще и воля за неговото осъществяване.

На 21-ви ноември 2021 г. с № 15 в електронната бюлетина!

За националното ни достойнство!

За България!

Check Also

Васил Златаров: Пълзящата пропаганда разяжда националното съзнание на българите мохамедани

През февруари 2014 г. се навършват 93 години от рождението и 17 години от кончината ...