Пред демократи и съмишленици в залата на килийното училище в Кюстендил кандидатът за Президент от “Съюза на Десните Сили” Румен Христов заяви, че България има нужда от промяна.

Румен Христов в Кюстендил: България има нужда от промяна

Пред демократи и съмишленици в залата на килийното училище в Кюстендил кандидатът за Президент от “Съюза на Десните Сили” Румен Христов заяви, че България има нужда от промяна.

[singlepic id=37 w=350 h= float=]

“Ако бъда избран за президент ще работя в направления, които да помогнат на първо място българската икономика да се стабилизира. Българската икономика е неработеща икономика и оттам произтичат всички наши проблеми. Аз ще отделя голяма част от мандата си за създаване на добри предпоставки за развитието на българската икономика и най-вече на малкия и среден бизнес, както и за подобряване благосъстоянието на българските граждани.”

Христов посочи, че десницата на предстоящите избори трябва да даде ясна заявка за своето обединение, чиято цел е българите да живеят достойно в страната си. Той посочи като пример Кюстендил, където 13 десни и центристки партии застанаха зад единна и обща кметска кандидатура.

За да подкрепят кандидатпрезидентската двойка на срещата с кюстендилци бяха дошли лидерът на Българския Демократически Форум Жаклин Толева, членът на Централното ръководство на партията Асен Величков и г-н Александър Праматарски, председател на Демократическата партия.

[stream flv=x:/bdforum.bg/video/071011_20_Desnite_rumen_hristov.flv img=x:/www.bdforum.bg/video/071011_20_Desnite_rumen_hristov.jpg embed=false share=false width=400 height=250 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Check Also

Позиция на ПП Български демократически форум

Днес  25.04.2019 г. ПП Български демократически форум (БДФ) сключи политическо споразумение с ПП ГЕРБ за ...