Днес, 1 октомври, СИНЯТА КОАЛИЦИЯ във Велико Търново открива официално предизборната си кампания. Всички членове и симпатизанти на трите партии, съставляващи коалицията в Старата столица – СДС, ДСБ и БДФ – са поканени.

СИНЯТА КОАЛИЦИЯ във Велико Търново открива официално предизборната си кампания

[singlepic id=32 w=350 h= float=right]

Днес, 1 октомври, СИНЯТА КОАЛИЦИЯ във Велико Търново открива официално предизборната си кампания. Всички членове и симпатизанти на трите партии, съставляващи коалицията в Старата столица – СДС, ДСБ и БДФ – са поканени. Кандидатите за кмет и общински съветници ще се радват да се срещнат с всички граждани, които отделят от времето си в почивния ден и се включат в откриването.

Гости на събитието ще бъдат Председателят на БДФ Жаклин Толева, членовете на Националното ръководство на БДФ Петър Николов и Лилия Ангелова, народните представители Ваньо Шарков (СДС) и Веселин Методиев (ДСБ).

Откриването ще започне в 10:30 часа с молебен в църквата „Света Марина”. В 11:30 часа кандидатите на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ще поднесат цветя на паметника „Майка България”. От 12:00 часа щабът и кандидатите ща бъдат под Синята шатра до общината за да се срещат и разговарят с граждани и медии.

Първи октомври не е избран случайно. Денят се чества от ООН като празник на възрастните хора. СИНЯТА КОАЛИЦИЯ винаги е имала специално отношение към мъдростта на хората от трета възраст и това е засвидетелствано в програмата й.

Check Also

Позиция на ПП Български демократически форум

Днес  25.04.2019 г. ПП Български демократически форум (БДФ) сключи политическо споразумение с ПП ГЕРБ за ...