Кутевщини

Васил Данов

Бележитият червен депутат и член на ЦК на БСП др. Антон Кутев се изказал по вътрешни въпроси в своята страница във Фейсбук. Др. Кутев се изпуснал, че в Перник били паднали „само няколко комина и един покрив на обща стойност 5–6 милиона” и че това не било проблем за цялата държава. Другаде били важните национални въпроси.

На следващия ден някой подсказал на др. Кутев, че откровенията му звучат малко нагло, малко цинично и съвсем не социалистически. Даже непукистки. И др. Кутев изтрил писанията си от Фейсбука. Не вдига телефона си и отрича да е писал нящо подобно. Твърди, че му кроят компромати. Че го клепат. Онез, от цитаделата на световния империализъм. И нашенски мекерета, техни слуги (като Костов, Ф. Димитров, Петър Стоянов, Иво Инджев и пр. вражеска сволоч). Някои хора са записали среднощните откровения на др. Кутев, но той твърди, че били изфабрикувани. Не бил техен автор.

Извод: посред нощ, на няколкостотин грама хард питиета, др. Кутев е бил по-искрен, отколкото на трибуната. Бил е себе си. Казал си онова, което му е на душицата: не ми пука за Перник, не ми пука за Дивотино. Да им хвърлят 5–6 милиона и да се махат от главата ми. Боли го… др. Кутев за падналите къщи и за напуканите стени на стотици българи в Западна България. Др. Кутев е депутат чааак от Силистра. И ако в Силистра стане нещо, ще трябва с неохота да се влачи там, да обикаля села и градчета и да лъже местните туземци, че го е много еня за съдбата им.

Но защо софийското копеленце Кутев, номенклатура трето поколение, е депутат чак от Силистра? Ами защото там не го познават. Не знаят рода му (комуноиден) и проявите му преди да стане закоравял комуноид. Спускат на бедните хорица с червени илюзии в Силистренско дълъг списък с национални предатели и им казват: „Ето това са най-чистите българи. Гласувате за тях, иначе – Иван Костов, Ф. Димитров, Петър Стоянов, Иво Инджев и световният империализъм”.

Така се прави червена политика през 2012 г. Такива са всички кутевци, станишевци и първанки: алчни, цинични, безогледни кариеристи, лапачи, кърлежи. Комуноидите-русофилистици вече 94 години носят нещастия на страната ни и тикат нацията в обратна посока на световния прогрес. Наричат го с разни имена: „българска специфика”, „вековна дружба с Русия”, „равна отдалеченост от САЩ и Русия”, „моят приятел Путин”.

Дълбоките торбички под очите на др. Кутев говорят, че въпросният другар дългогодишно и усърдно (зло)употребява (с) твърд алкохол. Те, комуноидите, насаме доста уважават шотландската ракия (скоч). Само пред електората лъжат, че обичали гроздова.

И това е най-невинната им лъжа.

Бъдете първият коментирал "Кутевщини"

Оставете коментар

Email адресът ви няма да се публикува.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.