понеделник , 21 септември 2020

Коалиция от партии „ДЕСНИТЕ“ внесе документи за регистрация в ЦИК

Явяваме се, не за да взимаме от властта, а за да даваме, заяви д-р Илко Семерджиев, Представляващ Коалиция от партии „Десните” в ЦИК

КП "Десните" внесе документите в ЦИК Днес, 25.03.2013 г. д-р Илко Семерджиев, Жаклин Толева от БДФ и Димитър Иванов от „Синьо единство” внесоха документите на Коалиция от партии „ДЕСНИТЕ” за регистрация в Централната избирателна комисия. Коалицията ще се яви за първи път на изборите на 5 октомври 2014 г.

2nСъбрани са 4358 подписа от членове и симпатизанти на трите партии в Коалиция – Български демократически форум, Синьо единство и Единна народна партия, както и от представителите на гражданската квота и много приятели.

„Регистрирахме коалиция от три партии с интегрирана гражданска квота в тях, която е равноправна и равнопоставена на партиите. Явяваме се, не за да взимаме от властта, а за да даваме. Абревиатурата ни е КПД, което спокойно може да бъде определено като Коефициент за полезно действие за България”, заяви след внасянето на документите д-р Илко Семерджиев, Представляващ    КП „ДЕСНИТЕ” в ЦИК.

Представянето на Политическия председател на Коалиция „ДЕСНИТЕ”, Националния съвет и Предизборния щаб ще бъде направено на пресконференция утре, 19 август 2014 г., вторник, в 12.30 часа в Пресклуба на БТА.

Check Also

ПОКАНА ЗА XII-ТИ РЕДОВЕН КОНГРЕС на П.П. БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕСКИ ФОРУМ

На свое заседание от 14.04.2018 г. Националният съвет на БДФ (НС на БДФ) реши: На ...

Вашият коментар