четвъртък , 13 юни 2024
Заедно, на избори 2019 с бюлетина №12 - ГЕРБ, СДС, Обединени земеделци, ПП „Никола Петков“, ПП „Движение Гергьовден“, Съюз на репресираните, Български демократически форум.
Заедно, на избори 2019 с бюлетина №12 - ГЕРБ, СДС, Обединени земеделци, ПП „Никола Петков“, ПП „Движение Гергьовден“, Съюз на репресираните, Български демократически форум.

На Избори 2019 с № 12 в бюлетината срещу реставрацията на комунизма

30 години след рухването на Желязната завеса идеологическата битка с метаморфозиралата БКП продължава. Тази битка водиха дедите ни. Тази битка водиха бащите ни. Тази битка се налага да водим и ние днес в Обединена Европа. Категорични сме, че не може да допуснем левите сили да победят.
Затова на Избори 2019 сме заедно с бюлетина №12 – ГЕРБ, СДС, Обединени земеделци, ПП „Никола Петков“, ПП „Движение Гергьовден“, Съюз на репресираните, Български демократически форум.
Нашият избор за евродепутат е Андрей Ковачев. Той е човекът, който през изминалите години работи неуморно за отговорната преценка на миналото. Човекът, който прави всичко възможно да се чуят истините за комунистическия режим. Човекът, който покани пред Европейския парламент, за да свидетелства от първо лице за комунизма един от мъчениците му – Дянко Марков!

На снимките – основното предизборно събитие в зала „Арена Армеец“ с присъствието на Манфред Вебер – кандидат за председател на Европейската Комисия.

 

Ръководството на Българския демократически форум с Андрей Ковачев - нашият избор за евродепутат! С № 12 в интегралната бюлетина и 102 - преференция за Андрей!
Ръководството на Българския демократически форум с Андрей Ковачев – нашият избор за евродепутат! С № 12 в интегралната бюлетина и 102 – преференция за Андрей!

 

Жаклин Толева (БДФ) в разговор с Манфред Вебер - кандидат за председател на Европейската комисия, Андрей Ковачев - нашият избор за евродепутат и Петя Ставрева, председател на ПП "Обединени земеделци"
Жаклин Толева (БДФ) в разговор с Манфред Вебер – кандидат за председател на Европейската комисия, Андрей Ковачев – нашият избор за евродепутат и Петя Ставрева, председател на ПП „Обединени земеделци“